torstai 16. joulukuuta 2010

Mitä sinä aiot tehdä, jotta brändityö saadaan elämään?

Brändi syntyy tekojen, ei puheiden kautta. Rovaniemen brändiä ei pysty mikään taho tai toimija rakentamaan yksin. Sen rakentavat kaikki nykyiset ja entiset rovaniemeläiset ja muut joulumieliset omien tekojensa kautta yhdessä. Jatko on kiinni meistä kaikista. Brändi on kuin hiili: Mitä useampi siihen puhaltaa, sitä voimakkaammin se hehkuu.

Mitä Sinä voit tehdä, jotta Rovaniemen brändi kasvaa vahvaksi? Haasta myös tuttavasi, työkaverisi tai naapurisi.

4 kommenttia:

  1. LEOssa edellytämme, että työntekijämme uskovat Joulupukkiin ja pyrimme muutoinkin kaikessa toiminnassamme auttamaan Joulupukin työtä.

    VastaaPoista
  2. LEOlaiset menevät Neuvokkaaseen kuulemaan vanhusten joulumuistoja ja -tarinoita piparinkoristelun, glögikupposen ja joululaulun ohessa.

    VastaaPoista
  3. Kauppakeskus Revontuli lahjoittaa lapsiperheille omaa rauhallista ostosaikaa tarjoamalla ilmaista päivähoitoa leikki-ikäisille lauantaisin ja ma-ti ennen joulua.

    Kauppakeskuksen liikkeet perustivat joulukalenterin. Luukut sijaitsevat myymälöiden ikkunoissa epäsäännöllisessä järjestyksessä kuten kalenterissakin! Etsivä bongaa päivän luukun!

    Hyvää joulua kaikille toivottaen, Ritva Räsänen Revontulesta

    VastaaPoista
  4. No minä olen ajatellut seuraavaa: kaikilla kaupoilla kaikkialla rovanimellä tulisi olla samanlainen työasu sellainen tonttumainen.Yrrtyksillä tietenkin sitten semmoinen piskuinen logo mistä selviää firma missä työskentelee... Kauppakeskuksiin vuokrasopimuksia tehtäessä pitäisi sopimukseen sisällyttää ehto, että yritys sitoutuu joulumaan yhteiseen työasuun. Kesällä voisi olla oma t-paitaisempi versio. Kaupungin työntekijätkin voitaisiin pukea esim punaiseen tonttuhiipantapaiseen, kuitenkin jokin sellainen asu, että turistit miettävät heidätkin joulumaan työntekijöiksi. Ihan lentokentäntyöntekijöitä myöten samanlainen asu. Onhan se yrittäjillä raakaa työtä eikä kaikilta aina sitä yhteismieltä varmaan löydy...harmittelen itsekin sitä toisinaan, että semmoinen "talvisotahenki" on tavallaan suomesta kadonnut. Kittiläntien varressa asuvien tulisi jokaisen pystyttää jokin lumilyhty palamaan...kuten muihinkin suuntiin rovaniemeltä lähdettäessä...

    VastaaPoista